Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-12-15
  • Kategorija: Renginiai

Gruodis... Už lango sninga. Snaigės žvalgosi pro langą ir nenoromis leidžiasi žemyn. O šeimynose gyvenantys vaikai gruodžio 14 –osios popietę susirinko į Gimtadienio fiestą ir žiemišką diskoteką „Žiemos pasaka“. Prieš didžiąsias metų šventes visi vaikai smagiai nusiteikę pasveikino gruodžio mėnesį gimusius jubiliatus ir dar smagiau sudalyvavo diskotekoje, kurioje skambėjo graži kalėdinė muzika. Auklėtojos kūrybinių  dirbtuvėlių metu  sukvietė vaikus mažam stebuklui.

Vaikystė tuo žavi, jog tai yra trumpas laikotarpis, kurio metu itin tikima stebuklais. Juk kiekvienas jautėme ir jaučiame, kad Šv. Kalėdos vaikystėje buvo ypatingas metas, kuomet visi norėjome pamatyti tą vienintelį ir tikrą Kalėdų senelį.  Kadangi Šv. Kalėdos stebuklų metas, auklėtojos po eglutėmis rado Kalėdų senelio parašytą laišką vaikams. Tad kiekvienas vaikas parašė laišką Kalėdų seneliui, taip susikurdami kalėdinį prisisiminimą visam gyvenimui. O juk kai tave stebi Kalėdų senelis, norisi pasitempti, būti geresniu, padėti tėveliams...

Svečiuose dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri pasveikino jubiliatus įteikdama saldžių dovanėlių. Šventinį ir gardų pyragą dovanojo IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktorius V. Kazakevičius.

Jaukus, šiltas, kalėdinis gimtadienis praėjo. Džiaugsmas širdyse ir Šv. Kalėdų laukimo dvasia apgaubė mus visus.

Jos jau artėja... Taip lauktos ir išsvajotos. Ateina, kad apgaubtų savo spinduliuojančiu gerumu bei ramybe. Kad sukviestų visus, kuriuos mylime ir kurių ilgimės, prie bendro stalo, kad jų artume pasijustume stipresni ir laimingesni. Šv. Kalėdų proga linkime, jog ateinančių švenčių šiluma paliestų ir jūsų širdis, o gyvenimui suteiktų naujų, nuostabių spalvų. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos