Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-10-27
  • Kategorija: Renginiai

Ar jaučiate kaip temsta? Artėja baisiausias metų vakarėlis – Helovinas.

Spalio 26 –osios popietę kartu su gimtadienio švente atvyko tikrų tikriausia vaiduoklių fiesta. Booo! Helovininės kaukės ir rūbai paslėpė draugus, šiurpinanti muzika bėgiojo po kūną tarsi maži šiurpuliukai, dominuojanti oranžinė–juoda spalvos, šviečiantys moliūgai, prigesintos šviesos, bauginantys pasakojimai – vakarui suteikė šiurpą keliančią atmosferą. Netrūko nei juoko, nei išgąsčio, nei nuostabos neatpažinus draugo po kauke. Šokiai ir geros vaiduokliškos emocijos visą vakarą sklandė ore. Šventėje dalyvavę savanoriai Tomas, Jeanne, Paula ir Funda buvo iškilmingai pakrikštyti ir kaip pridera naujokams, atlikę linksmas bei paslaptingas užduotis, gavo krikštynų pažymėjimus.

Meninių dirbtuvėlių metu vaikai pasigamino helovininius krepšelius, kuriuos panaudos pačią baisiausią metų naktį – spalio 31 –ąją, aplankydami kaimynus su žaidimu „Pokštas arba saldainis“. Taip pat gaminome šikšnosparnius,kuriais pasipuošėme šventinę salę.

Svečiuose dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri pasveikino jubiliatus ir įteikė jiems saldžias dovanėles. Skanų ir didžiulį pyragą mūsų gimtadienio fiestai dovanojo IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktorius V. Kazakevičius.

Vaiduoklių estafetės, baimės faktorius, baugios istorijos, juodai meniškos kūrybinės dirbtuvėlės, daug juoko, šokių, geros emocijos, baisiai „šlykšti“ vakarienė, bet labai skanus pyragas ir neatpažįstamai pasikeitę draugai. Taip bauginančiai smagiai praleidome trečiadienio vakarą laukdami Helovino. O jūs ar pasiruošę baisiausiai metų nakčiai?! BOOO!

Dėkojame PC „Rimi“ ambasadorei Inga Burbulienei už dovanas jubiliatams, o IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktoriui V. Kazakevičiui už visada šviežią ir didžiulį šventinį pyragą visiems šventės dalyviams. Taip pat dėkojame Juozo Balčikonio gimnazistėms Martai, Marijai, Elzei, Dominykai, Viktorijai ir savanoriams Tomui, Jeanne, Paula, Funda už aktyvų dalyvavimą šventėje.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos