Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-09-22
  • Kategorija: Renginiai

Jau užmigo rugpjūtis. Lauktas ar nelauktas, bet už lango rugsėjis. Tačiau gimtadienio fiesta ilgai laukta ir visų išsiilgta - sugrįžo! Pailsėję ir gerai nusiteikę po vasaros atostogų, šeimynose gyvenentys vaikai rugsėjo 21–osios popietę susirinko į gimtadienio šventę, kad pasveikintų rugsėjo mėnesį gimusius draugus.

Ir žinoma kaip be naujokų krikštynų. Krikštynos naujokams yra puiki galimybė artimiau pažinti mokyklos tradicijas, sutvirtinti mokinių tarpusavio ryšius, atliekant komandines užduotis. Tad po smagių užduočių, naujokai iškilmingai davė priesaiką, kuri yra neatsiejama ir svarbiausia kiekvienų krikštynų dalis. Iškilmingai prisiekė gerai mokytis, pavyzdingai elgtis, mylėti ir garsinti savo mokyklą, gražiai ir mandagiai elgtis su šeimynų draugais, auklėtojais, mokytojais.

Gimtadienio šventėje dalyvavo pc „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri pasveikinio jubiliatus ir įteikė jiems saldžias dovanėles. O visai mūsų šeimynų bendruomenei padovanojo puikų stalo žaidimą „100 Games“.

Meninių dirbtuvėlių metu, ore sklandė sodrus rudeninių obuolių kvapas. Vaikai su malonumu užsiimė rudens gėrybių  – „ obuolių konservavimu“ . Kiekvienas į savo stiklainiuką prikrovė gausybę margaspalvių, rudeniu kvepiančių obuoliukų ir juos „užkonservavo“ žiemai. Ragavome skanų obuolių pyragą, skanavome šiųmetės gardžios obuolių uogienės su duona, šokome, žaidėme, bendravome, dalinomės prabėgusios  vasaros įspūdžiais. Obuoliukų stiklainėliais papuošėme bendrabučio foje, tad labai  smagiai atšventėme gimtadienio fiestą!

Dėkojame pc „Rimi“ ambasadorei  Ingai Burbulienei už nuoširdų bendravimą ir dovanėles vaikams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos