Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-06-09
  • Kategorija: Renginiai

Vasara – labiausiai laukiamas ir mėgstamiausias vaikų metų laikas, kurį net ir būdami suaugę, dažniausiai prisimename kaip patį nerūpestingiausią. Maudynės vandens telkiniuose, smagūs žaidimai su draugais kieme, stovyklos, nauji potyriai ir nuotykiai.

Šeimynose gyvenantys vaikai taip pat su nekantrumu skuba į vasarą, į naujų atradimų ir potyrių metą. Tad birželio 8-osios popietę visi susirinkome smagiai atšvęsti jau paskutinės šiais mokslo metais gimtadienio fiestos ir pasveikinti vasarą gimusius jubiliatus. Šventėje dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė su dovanomis jubiliatams ir šventės dalyviams.

Saulėtas, šiltas, kvepiantis vasara oras leido vaikams smagiai pažaisti centro aikštyne. Gimtadienio šventės dalyviai energingai dalyvavo įvairiose estafetėse, margino gimtadienio fiestos balionus, pūtė muilo burbulus, skanavo mėsainius ir kitus gardumynus.

Ryškiausi ir giliausi prisiminimai dažniausiai ilgam išlieka mūsų atmintyje. Tačiau bėgant laikui, keičiantis gyvenimo aplinkybėms, prisiminimai pamažu išgaruoja. Todėl šioje gimtadienio šventėje vaikai turėjo nuostabią galimybę prisiminti visų šių mokslo metų atšvęstų gimtadienių žavingąsias akimirkas. Išryškintas gimtadienio fiestų nuotraukas vaikai kabino ant medžių, taip kurdami unikalų savo šventės foto nuotraukų albumą. Netrūko šypsenų ir geros nuotaikos. Prasukome nuostabų metų gimtadienių „Laiko ratą“, pilną vaikų juoko ir klegesio.

Dėkojame PC „Rimi“ ambasadorei Ingai Burbulienei už aktyvų dalyvavimą mūsų centro gimtadienių fiestose visus šiuos mokslo metus, už puikias dovanas jubiliatams, gardėsius šventės dalyviams, už šiltą ir nuoširdų bendravimą.

Buvimas kartu yra pati geriausia dovana. Tikimės, jog prasidėjusi vasara atneš daug juoko, prasmingų veiklų, gero poilsio, naujų atradimų ir džiaugsmų, o į mokyklą grįšime pailsėję ir puikiai nusiteikę! Smagių ir įspūdingų vasaros atostogų visiems!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos