Centro gimtadienis

  • Paskelbta: 2022-12-09
  • Kategorija: Renginiai

Centras – antrieji namai. O jei jiems jau 66?

Gruodžio 8 d. visas mūsų „Šviesos“ ugdymo centras, kur tik matė vaikų akys, buvo išpuoštas spalvotomis dovanomis. Po šventinės fotosesijos, kurią suruošė centre besidarbuojantys savanoriai, į šventę sugužėjo visi pasipuošę ir nešini šilčiausiai linkėjimais. Šventės vedėjas Tigriukas ant didžiulių svarstyklių vienos lėkštės nuotaikingai svėrė 66 metų mokyklos patirtį, istoriją, o ant kitos – kiekvienos klasės mokinių ir mokytojų sveikinimus ir palinkėjimus. Aišku, jie buvo svaresni!

Turėjome ir svečių. Tai mūsų draugai iš Panevėžio kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų pagrindinės mokyklos, Panevėžio specialiosios mokyklos-daugiafunkcio centro, RIMI ambasadorė Inga Burbulienė, IĮ Vaivadų kepyklėlė. Šventės kulminacija – cento direktoriaus Petro Leikausko paliepimu įvežtas gimtadienio keksiukų tortas su skaičiumi 66. Po šventės laukė tranki diskoteka ir bendra gyva nuotrauka prisiminimui.

Įsimintinai atšventėme mūsų, Panevėžio „Šviesos“ ugdymo centro, gimtadienį. Tegu išsipildo visi linkėjimai! Tegu centras dar ilgai skaičiuoja savo metus ir visada išlieka jaunas, besikeičiantis, mylimas.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos