Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-11-24
  • Kategorija: Renginiai

Pro langą lapkritis žiūrėjo, akim, pavargusiom nuo vėjo, ir balto sniego išblukintais plaukais, o mes, šeimynose gyvenantys vaikai, šventėme dar vieną nuostabią gimtadienio fiestą.

Lapkričio 23–iosios popietę vėl visi susirinkę draugėn, linksmai ir nuoširdžiai pasveikinome lapkričio mėnesį gimusius draugus. Linksmai šokome, žaidėme smagų žaidimą su spalvotaisiais dražė saldainiais, dalyvavome meninėse dirbtuvėlėse, kuriose gaminome didžiaakes pelėdas, taip atskleisdami ir leisdami plėstis fantazijai ir kūrybiškam mąstymui.  Pagamintomis gražuolėmis pelėdomis pasipuošėme centro fojė.

Šventėje ir meninėse dirbtuvėlėse dalyvavo ir jubiliatus saldžiomis dovanomis sveikino PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė bei Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazistės Rugilė ir Miglė.

Taip smagiai su žaidimais, pašėlusiai ir nuotaikingai, pralėkė dar viena gimtadienio šventė. Nesvarbu, kad už lango speiguotas šaltukas, vaikų širdyse tik patys nuostabiausi ir šilčiausi prisiminimai apie puikų gimtadieninį vakarą drauge.

Dėkojame PC „Rimi“ ambasadorei Ingai Burbulienei už smagų laiką drauge ir dovanėles jubiliatams, Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazistėms Rugilei ir Miglei už pagalbą meninėse dirbtuvėlėse.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos