Karaokė vakaras „Lai skamba dainos“

  • Paskelbta: 2023-03-10
  • Kategorija: Renginiai

Lietuvių dainų įvairovė unikali. Kiekviena šventė, susitikimas, pasibuvimas, džiaugsmas, liūdesys ar netektis nuo seno Lietuvoje lydima dainos.

Kovo 8 dienos popietę šeimynose gyvenantys vaikai, kartu su auklėtojomis, susiorganizavo karaokė dainų vakarą „Lai skamba dainos“. Tai puiki proga turiningai ir linksmai praleisti laiką. Trumpai aptarėme karaokė istoriją, gyvai apžiūrėjome vinilines plokšteles, kompaktinius diskus ir kasetes. Vakarą pradėjome lietuviška daina apie Lietuvą, prisimindami artėjančią Kovo 11- ąją - Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Drąsesni vaikai dainavo savo pasirinktas lietuviškas dainas, o draugai juos audringai palaikė dainuodami kartu ir negailėdami aplodismentų. Išrinkome drąsiausią, dainingiausią, artistiškiausią, salės balsą, šmaikščiausią ir originaliausią vakaro dalyvį. Vakaro dainorėliai buvo apdovanoti spalvingais diplomais ir saldžiomis dovanėlėmis.

Padainavę ir smagiai praleidę laiką kartu, nestokodami gerų emocijų, vaišinomės gardžia trispalve žele. Darkart prisiminėme artėjančią svarbią Lietuvai datą. Visi kartu džiaugėmės laisve rinktis, laisve daryti ką norime ir laisve laisvai reikšti savo mintis. Puoselėkime šią vertybę savo kasdieniais pasirinkimais ir palaikykime tuos, kurie šiandien kovoja už laisvą rytojų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos