Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-02-09
  • Kategorija: Renginiai

Tikriausiai nėra nei vieno, kuris nebūtų girdėjęs apie Šv.Valentino dieną. Vieni šią dieną švenčia dalindamiesi širdelėmis, kiti laiškučiais, dar kiti eina į renginius ar mylimą žmogų kviečia į pasimatymą. Šeimynose gyvenantys mokiniai vasario 8 dienos popietę susirinko į Gimtadienių fiestos šventę, kurią pavadinome „Šv. Valentino saldūs linkėjimai“. Pasveikinome vasario mėnesį gimusius ir saldžiai, smagiai, linksmai bei išradingai paminėjome artėjančią šventę.

Svečiuose dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri pasveikino jubiliatus įteikdama gimtadienio dovanėles, bei pakvietė vaikus kartu padekoruoti vieną didelę širdelę iš dėlionės dalių. O skanų, šviežią  ir šventinį pyragą dovanojo IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktorius V. Kazakevičius.

Meninių dirbtuvėlių metu vaikai gamino saldžias širdeles, panaudodami kamštinę medžiagą bei tikrais saldainiais pildė stiklainį saldžiais linkėjimais. Šia miela ir saldžia dovanėle vaikai tikrai nustebins savo artimą, mylimą žmogų. Savo meniniais darbeliais papuošėme Centro fojė. 

Dėkojame PC „Rimi“ ambasadorei Ingai Burbulienei ir IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktoriui V. Kazakevičiui, prisidėjus prie itin saldžios gimtadienio šventės.

Negailėkite meilės ir šypsenų. Dalinkite jas kiekvieną dieną, kiekvieną valandą, kiekvieną minutę, kiekvieną sekundę, kiekvieną akimirką! Su artėjančia Šv.Valentino diena!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos