Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-09-27
  • Kategorija: Renginiai

Baigėsi vasara, atėjo auksinis rugsėjis, kuris sukvietė visus į mokyklos suolus po smagių ir šiltų vasaros atostogų. Tad pailsėję ir gerai nusiteikę šeimynose gyvenantys vaikai, rugsėjo 27–osios popietę susirinko į gimtadienio šventę, kad pasveikintų rugsėjo mėnesį gimusius draugus.

Gimtadienio šventėje dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri įteikė jubiliatams saldžias dovanėles ir pakvietė visus smagiam žaidimui kartu.

Ir žinoma kaip be naujokų krikštynų. Krikštynos naujokams yra puiki galimybė artimiau pažinti mokyklos tradicijas, sutvirtinti mokinių tarpusavio ryšius atliekant komandines užduotis. Šiais metais šeimynų gretas papildė vienas naujas mokinys, tad jam, iškilmingai prisiekus gerai mokytis, pavyzdingai elgtis, mylėti ir garsinti savo mokyklą, gražiai ir mandagiai elgtis su šeimynų draugais, auklėtojais ir mokytojais, garbingai buvo įteiktas Naujoko sertifikatas ir saldi dovanėlė.

Meninių dirbtuvėlių metu ore sklandė sodrus rudeninių obuolių kvapas. O vaikai smagiai ir kūrybingai lipdė spalvotus obuoliukus, panaudodami plasteliną.

Ragavome skanų obuolių pyragą, šokome, žaidėme, bendravome, dalinomės prabėgusios vasaros įspūdžiais. Užpildėme rudeninio gimtadienio šventę vaikų juoku, šiluma ir gražiais gimtadienio sveikinimais. O raudonskruosčiais obuoliukais  pasipuošėme bendrabučio fojė.

Dėkojame PC „Rimi“ ambasadorei  Ingai Burbulienei už nuoširdų bendravimą ir dovanėles vaikams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos