Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-06-15
  • Kategorija: Renginiai

Šeimynose gyvenantys vaikai su nekantrumu skuba į vasarą, į naujų atradimų ir potyrių metą. Tad birželio 14-osios popietę visi susirinkome smagiai atšvęsti jau paskutinės šiais mokslo metais gimtadienio fiestos ir pasveikinti vasarą gimusius draugus. Šventėje dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė su dovanomis jubiliatams ir šventės dalyviams.

Prisiminėme ir pasveikinoime 10 klasę ir mokyklą baigusius draugus. Linkėdami gero kelio sėkmės, naujų atradimų ir potyrių, prisiminimui nuo draugų ir auklėtojų, įteikėme garbingus diplomus.

Saulėtas, šiltas, kvepiantis vasara oras leido vaikams smagiai pažaisti Centro aikštyne. Gimtadienio šventės dalyviai energingai dalyvavo įvairiose žaidimuose, pūtė muilo burbulus, žaidė vandens šautuvais ir vandens balionų bombomis, skanavo mėsainius ir kitus gardumynus. Netrūko šypsenų ir geros nuotaikos. Prasukome nuostabų metų gimtadienių „Laiko ratą“, pilną vaikų juoko ir klegesio.

Buvimas kartu yra pati geriausia dovana. Tikimės, jog prasidėjusi vasara atneš daug juoko, prasmingų veiklų, gero poilsio, naujų atradimų ir džiaugsmų, o į Centrą grįšime pailsėję ir puikiai nusiteikę! Linkime įkvėpimo naujoms idėjoms, kad galėtumėte sukurti savo nuostabius vasaros prisiminimus. Smagių ir įspūdingų vasaros atostogų visiems!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos