Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-04-27
  • Kategorija: Renginiai

Balandis – tai mėnuo, kuomet atsiveria gamta. Šiomis dienomis prasideda vienas gražiausių metų laikotarpių: ima sprogti pumpurai, iš šiltųjų kraštų sugrįžta vis daugiau paukščių. O saulėtos balandžio dienos išjudina visus – ir didelius, ir mažučius.

Balandžio 26–osios dienos popietę šeimynose gyvenantys mokiniai susirinko pasveikinti balandžio mėnesį gimusių draugų. Svečiuose dalyvavo ir jubiliatus sveikino PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė.

Kadangi dalyvaujame Panevėžio „Gamtos“ mokyklos organizuojamoje iniciatyvoje „Eko gimtadienis“, tai ir gimtadienį stengiamės padaryti tvaresnį ir draugiškesnį gamtai. Būti gamtai draugišku žmogumi – nesudėtinga ir prasminga! Jubiliatams pagaminome dovanėles panaudodami tualetinio popieriaus ritinėlius, popierinius dovanų  maišelius, kuriuos papuošėme panaudodami antrines žaliavas, iš saldainių popieriukų pasigaminome papuošimų girliandas, žaidėme iš antrinių bei gamtinių medžiagų pagamintais žaidimais. Dar vienas smagus ir kvepiantis užsiėmimas – mėtų sodinimas į metalinius indelius nuo konservuotų daržovių, kuriuos kovo mėnesio gimtadienio fiestos metu papuošėme dekupažo technika. Mėtos yra vienas populiariausių ir labiausiai vertinamų prieskoninių bei vaistinių daugiamečių augalų. Spalvingi ir kvepiantys vazonėliai papuoš kiekvieno vaiko kambario palangę, o mėtų lapeliai  pagardins vandenuką, suteikdami  gaivinančio skonio ir aromato, karštą dieną atvėsins.

Taip smagiai, kūrybiškai prabėgo dar viena gimtadienio šventė, kurioje netrūko juoko, šypsenų, kūrybos ir daug gražių akimirkų!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos