„Misija: eko gimtadienis“

Kovo ir balandžio mėnesį, šeimynose gyvenantys mokiniai, kartu su auklėtojomis, dalyvavo Panevėžio „Gamtos“ mokyklos organizuojamoje iniciatyvoje „Misija: Eko gimtadienis“. Tai iniciatyva, skatinanti gimtadienius pažymėti nesukuriant papildomų atliekų, kūrybiškai panaudojant jau turimus išteklius ir prikeliant daiktus antram gyvenimui.

Mokiniai intensyviai įsitraukė į šią iniciatyvą. Galvojome, diskutavome, rinkome antrines žaliavas, kūrėme ir labai smagiai džiaugiamės gautais rezultatais. Nuo šventinių  dekoracijų iki rūbų mados kolekcijos iš antrinių žaliavų. Netrūko gerų emocijų ir džiugesio vaikų akyse. Visomis sukurtomis originaliomis idėjomis dalinomės Panevėžio „Gamtos“ mokyklos fb puslapyje „Misija: Eko gimtadienis“. Kviečiame pažiūrėti  https://www.facebook.com/groups/887787329123468 

Žalios spalvos atspalvių gausybė, tyro vandens gaiva, užburiantis kraštovaizdis – tai gamtos dovana mums, žmonėms, tad mėgaukimės jomis, saugodami ir puoselėdami didžiausią gamtos turtą. Tai neatsiejama gyvenimo dalis, kur mūsų sielos kaupia harmonijos, poilsio ir geresnės nuotaikos. Tai didžiulė vertybė, kurią kiekvienas žmogus turėtų saugoti ir branginti.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos