Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-03-16
  • Kategorija: Renginiai

Ar pastebite kaip bėga laikas? Nors už lango dar žiema, bet kalendorius sako, kad jau pavasaris. Tuoj gamta norės prabusti, tuoj medeliai šalčiui šakomis pamos, šilumą malonią imsim justi.

Kovo 15-osios popietę šeimynose gyvenantys mokiniai susirinko atšvęsti pirmąją šiais metais pavasarinę gimtadienio šventę. Svečiuose dalyvavo ir jubiliatus sveikino PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė. Ji   trumpai pristatė PC „Rimi“ tvarumo aplinkosaugos tikslus ir nuveiktus darbus per 2022 metus, siekiant prisidėti prie švaresnės aplinkos išsaugojimo.

Kovo ir balandžio mėnesį dalyvaujame Panevėžio gamtos mokyklos organizuojamoje iniciatyvoje „MISIJA – EKO GIMTADIENIS“, todėl kūrybinių dirbtuvėlių metu vaikai, kartu su auklėtojomis, panaudodami  dekupažo techniką, puošė metalines skardines, kurias vėliau panaudos kaip gėlių vazonėlius. Gimtadienio šventės papuošimus ir dovanas jubiliatams pasigaminome panaudodami antrines žaliavas ir gamtinę medžiagą. Taip mes prisidedame prie gamtos tausojimo.

Smagios dainos, linksmi šokiai, gera nuotaika, gardžios vaišės – nuostabios gimtadienio šventės atributai. Laikas prabėgo, šventė baigėsi, tačiau visi su nekantrumu lauksime kitos gimtadienio fiestos. Juk taip gera ir smagu mums visiems kartu!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos