Mylimiausiam tėčiui iš visos širdies

Birželis – šilčiausio ir šviesiausio metų laiko, vasaros pradžios, gėlių žydėjimo metas. O pirmąjį mėnesio sekmadienį yra švenčiama Tėvo diena.

Tėtis taip pat nusipelnė dėmesio ir gražių žodžių. Todėl šeimynose gyvenantys vaikai, kartu su auklėtojomis nusprendė nustebinti mylimus tėčius gražiais žodžiais ir sukurti tėveliams Tėvo dienos proga šventinį atviruką, o jame žodžiais išreikšti savo didžiulę meilę jiems.

O  kad būtų dar linksmiau ir žaismingiau, vaikai sudalyvavo puikioje tėčio dienos fotosesijoje, siųsdami tėveliams žinią, kaip juos myli.  Kas skrybėlaitę, o kas ir tėčio ūsiukus su akiniais pasimatavo.  Puikus laikas kartu, skambus juokas, vaikų šypsenos nuteikė smagiai ir su nekantrumu laukti Tėvo dienos. O kas nepatingėjo, prie atviruko dar ir tėčiui dovanėlę smagią sukūrė, panaudodami antrinę žaliavą pagamino „linksmą tėtį“.

Tėvo diena yra tinkamiausias laikas išreikšti dėkingumą, meilę, pagarbą tėčiams, kurie mumis rūpinasi ir stengiasi dėl mūsų. Tad nuoširdžiai sveikiname visus tėčius su artėjančia Tėvo diena ir toliau būkite savo vaikams super tėčiais, jų super herojais!

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos