„Gamtos dovanų paieška“

Gegužės 15-oji – Šeimos diena. Ta proga šeimynose gyvenantys vaikai, kartu su auklėtojomis iškeliavo į Poilsio ir kultūros parką, paminėti šią dieną pikniku „Gamtos dovanų paieška“ gamtoje. Kad kelias neprailgtų, vaikai pasinėrė į gamtos dovanų paieškas, kas gėlytę, kas akmenėlį, kas paukščiuką ar vabalėlį pamatys ir pažymės ant savo kelioninio maišiuko. 

Gamta duoda  nuostabią erdvę skleistis vaiko vaizduotei, joje vaikai pajunta visišką laisvę, trykšta nenumaldomu džiaugsmu, tad kita įdomi užduotis buvo fotografija. Tai puikus būdas stebėti mus supančią gamtą, o vaikams puiki galimybė pasitelkus vaizduotę įamžinti vis labiau ir labiau besiskleidžiančios gamtos grožį, o paskui užfiksuotas akimirkas peržiūrėti.

Linksmai ir emocingai nusiteikę vaikai, atvykę į Poilsio ir kultūros parką ne tik žaidė smagius ir aktyvius žaidimus, stebėjo gamtą, džiaugėsi saulėtu ir šiltu oru, bet ir kepė dešreles bei zefyrus ant laužo.  Koks smagus ir nepakartojamas jausmas valgyti gamtos apsuptyje kartu su būriu draugų!

Įspūdžių kupina popietė baigta. Vaikai su džiaugsmu akyse, džiaugsmingų ir gerų emocijų pilnais „kelioniniais krepšeliais“ grįžo į mokyklą. Linksmai ir prasmingai kartu praleistas laikas neprailgo.

Branginkime laiką su artimaisiais žmonėmis. Tegul jūsų šeimose tarpsta meilės jausmas su kantrybe, atsidavimu ir pasitikėjimu.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos