Arbatos puodelio burtai

Kai už lango spaudžia šaltukas, mes mėgaujamės gardžiu arbatos puodeliu. 
Arbata  –  nuostabi gamtos dovana mūsų kūnui ir sielai.  Ryte tonizuojanti, vakare raminanti, harmonizuojanti, susirgus  –  padedanti pasveikti. Mūsų miškuose ir pievose surinkti vaistingieji augalai puikiai tinka kvapniai, gaivinančiai, sveikatinančiai arbatai.
Sausio 23-iosios popietę šeimynose gyventys vaikai susirinko į edukaciją „Arbatos puodelio burtai“. Vaikai, paserviravę stalą arbatai, klausėsi istorijos apie arbatos atsiradimą, apie naudingąsias arbatos savybes, kokių arbatų yra, kaip ir iš ko  jas pasigaminti. Diskutavome kokias arbatas geriame patys. Turėjome galimybę pauostyti ir pačiupinėti ir net paragauti kelių rūšių žolelių arbatos. Arbatas skaninome ne tik cukrumi, bet ir medumi. Rinkome skaniausią ir kvapniausią žolelių arbatą.  Popietę ir smagų pasisėdėjimą drauge paįvairinome menine veikla, pasigamindami po spalvotą arbatinuką. 
Smagu buvo atrasti naujus skonius ir kvapus. Arbatos popietė suteikė jaukumo ir šilumos, o bendra veikla leido pajusti bendrystės jausmą bei suteikė daug teigiamų emocijų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos