Kalėdų pasakos belaukiant...

Kalėdos – viena laukiamiausių metų švenčių. Tai metas, kuomet visą dėmesį skiriame savo šeimai ir artimiems žmonėms. Ir kiekviena šeima turi begalę skirtingų kalėdinių tradicijų. Vieni kartu puošia namus ir pagrindinį šventės simbolį – eglutę, kiti kartu gamina maistą ir ruošia šventinį stalą, treti žaidžia žaidimus, vaikšto po Kalėdomis alsuojančias gatves ir gatveles arba eina į bažnyčią. 
O šeimynose gyvenantys vaikai,  gruodžio 14-osios popietę sugūžėjo į kalėdomis kvepiančią  Centro biblioteką. Ramai ir jaukiai įsitaisę skaitėme ir klausėmės kalėdinių pasakų. Dalinomės savo šeimos šventinėmis tradicijomis, kalbėjome apie norus ir svajones. Juk Kalėdos tikras stebuklų metas, kuomet visas spindesys, stebuklo laukimas ir tikėjimas gėriu yra nepakartojamas.
Šventinėje popietėje dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri Centro bibliotekai padovanojo  naujų šventinių knygelių ir pakvietė vaikus pasigaminti knygai skirtuką. 
Nuostabi, jauki ir šilta popietė pripildė vaikų širdeles šventinio laukimo,  o ore tvyrojo viltis, ramybė ir džiaugsmas.
Stebuklinga Kalėdų dvasia tepripildo jūsų širdis šiluma ir meile. Gražių artėjančių švenčių!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos