Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2023-10-25
  • Kategorija: Renginiai

Artėja nuotaikinga rudens šventė, itin populiari visame pasaulyje – Helovinas.

Tai viena seniausių švenčių pasaulyje. Legenda byloja, kad šią dieną bekūnės dvasios ieško gyvų kūnų, kad juos užvaldytų. Tam, kad to nenutiktų, žmonės persirengdavo įvairiausiais šėtoniškais kostiumais ir triukšmingai vaikščiodavo gatvelėmis, bandydami savo triukšmu išgąsdinti dvasias!

Spalio 24 –osios popietę kartu su gimtadienio švente į mūsų Centrą atvyko tikrų tikriausia vaiduoklių fiesta. Booo! Helovininės kaukės ir rūbai paslėpė draugus, šiurpinanti muzika bėgiojo po kūną tarsi maži šiurpuliukai, dominuojanti oranžinė–juoda spalvos, prigesintos šviesos, bauginantys pasakojimai ir siaubo kambarys, kurį įveikti turėjo kiekvienas – vakarui suteikė šiurpą keliančią atmosferą. Netrūko nei juoko, nei išgąsčio, nei nuostabos neatpažinus draugo po kauke. Šokiai ir geros vaiduokliškos emocijos visą vakarą sklandė ore.

Svečiuose dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė, kuri pasveikino jubiliatus ir įteikė jiems gimtadienio dovanėles. O siaubo kambaryje pagelbėjo Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazistai.

Vaiduoklių estafetės, baimės faktorius, baugios istorijos, daug juoko, šokių, geros emocijos, baisiai „šlykšti“ vakarienė, bet labai skani pica ir neatpažįstamai pasikeitę draugai. Taip bauginančiai smagiai praleidome trečiadienio vakarą laukdami Helovino. O jūs ar pasiruošę baisiausiai metų nakčiai? BOOO!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos