Gimtadienio fiesta

  • Paskelbta: 2022-04-13
  • Kategorija: Renginiai

Velykų belaukdami, centro bendrabutyje gyvenantys vaikai, trečiadienio popietę susirinko ne tik atšvęsti gimtadienio fiestos, bet ir pasiruošti artėjančioms Šv. Velykoms. Svečiuose dalyvavo PC „Rimi“ ambasadorė Inga Burbulienė su dovanomis jubiliatams, o šventinį, gardų tortą  vaikams dovanojo IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktorius Virgilijus Kazakevičius.

O kokios Velykos be kiaušinių? Inga Burbulienė atnešė vaikams dekoratyvinių kiaušinių ir kartu su vaikais įvairiaspalvėmis servetėlėmis juos margino. Kūrybinės veiklos metu vaikai prisiminė, kad margutis simbolizuoja gyvybės atsiradimą, atsinaujinimą, atgimimą. Kadangi zuikis yra vienas iš Velykų simbolių, tai pasitelkę fantaziją, vaikai grotažo technika dekoravo įvairių formų ir dydžių kiškučius. Kiekvienas šventės dalyvis džiaugėsi puikiais savo kūrybinio darbo rezultatais - gražuoliais margučiais ir spalvingaisiais kiškučiais.

Margaspalvė, smagi, kūrybiška ir jauki gimtadienio fiesta džiugiai nuteikė laukti gražiausios pavasario šventės - Šv. Velykų.

Dėkojame pc Rimi ambasadorei I.Burbulienei už puikias velykines dovanėles jubiliatams, jaukų ir šiltą bendravimą dalyvaujant kūrybinėse dirbtuvėlėse kartu su vaikais, o už ne tik gražų, didžiulį, bet ir labai gardų pyragą  ačiū tariame IĮ „Vaivadų kepyklėlė“ direktoriui V. Kazakevičiui ir linkime, kad su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais į kiekvieno namus ateitų švelnus saulės spindulys, pirmųjų gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos