Iniciatyva „DUOday 2022“

„DUOday“ – tai jau trečią kartą Lietuvoje organizuojama tarptautinė iniciatyva, kai įmonės ir organizacijos vienai dienai į savo darbo vietas pasikviečia žmones su negalia. Tai proga įmonių darbuotojams ir organizacijoms susipažinti su įvairių žmonių gebėjimais ir talentais, o pastariesiems – pamatyti įvairias darbo vietas.

Bendrovė „Rimi Lietuva“ turi didelį įdirbį įdarbinant žmones su negalia. Tad šio prekybos centro ambasadorė Inga Burbulienė birželio 16-ąją pakvietė mūsų šeimynose gyvenančius vaikus prisijungti prie „DUOday“ iniciatyvos.

Vaikai turėjo unikalią galimybę ne tik pasivaikščioti po prekybos centro patalpas, bet ir pamatyti parduotuvės užkulisius: apsaugos darbuotojo stebėjimo postą, prekybos centro sandėlius, maisto saugojimo patalpas, maisto produktų šaldymo kameras, šviežių kepinių cechą, pamatyti, kaip minkoma tešla, formuojami duonos ir kiti kepiniai, prekių priėmimo sandėlį. Turėjo galimybę prekes, pasverti, pakrauti, skenuoti prekes bei patikrinti jų kiekį, išbandyti popieriaus presavimo mašiną.

Dėkojame Ingai Burbulienei už galimybę pažinti PC „Rimi“ įmonę iš vidaus ir „pasimatuoti” savo svajonių profesiją. Taip pat už vaišes vaikams – šviežius kruasanus ir gaivų arbūzą.

Ne tik turininga, informatyvi, bet ir skani popietė vaikams paliko daug įspūdžių.

Džiaugamės šiuo „DUOday“ projektu ir jo atveriamomis galimybėmis, padedančiomis vieniems kitus geriau suprasti bei sudarančiomis sąlygas susipažinti su skirtingomis veiklos sritimis.

Nepamirškite padėkoti autoriui